yeni yılın ilk filmi: kevin hart’lı lift fragmanı

yeni yılın ilk filmi: kevin hart’lı lift fragmanı


aslında tam the rock filmi


Yeni yılın ilk fragmanı gelmiştir. Hatta yeni yıl Kevin Hart ve ekibinin 40,000 ft yükseklikte bir soygun planlamasıyla başlıyor diyebiliriz. Netflix ve Kevin Hart ilişkileri bir süredir pekişiyor. Ünlü komedyenin programlarını üstlenen yayıncı şimdi de Kevin Hart’lı aksiyon filmini yayına alacak. Film tam da Netflix’in tipik olarak desteklediği türden bol yıldız içeriyor ve pahalı bir araç gibi görünüyor. Netflix filmlerinde belli bir formül kullanıyor. “Her on dakikada bir şaşırtacak ve izleyiciyi ekran karşısında tutacak” yapımları aksiyon filmlerinde çalışırken, sanat filmlerinde sırıtabiliyor. 

 

Filmin yönetmeni, “Friday“, “The Italian Job” ve “Be Cool” ile tanınan, “Straight Outta Compton“, “The Fate of the Furious” ve “Men in Black” gibi modern hitlerle hala güncel kalan istikrarlı yönetmen F. Gary Gray. “Lift” gibi bir soygun filmi de tam ona göre gibi görünüyor. Böyle bir filmin konusu ne kadar karmaşık olabilir: 

 

Cyrus Whitaker (Kevin Hart) liderliğindeki uluslararası bir soygun ekibi, 40.000 feet yükseklikteki bir yolcu uçağından 500 milyon dolarlık altını kaldırmak için yarışır.

 

Hart’ın yanı sıra filmde Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno ve Sam Worthington da rol alıyor. Ayrıca Viveik Kalra, Yun Jee Kim, Burn Gorman ve Paul Anderson onlara eşlik ediyor.

 

Netflix “Lift”i 12 Ocak 2024‘te yayınlayacak. Yeni fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.