aaron taylor-johnson ve david mackenzie’yi bir araya getiren soygun filmi

aaron taylor-johnson ve david mackenzie’yi bir araya getiren soygun filmi


füze


Aaron Taylor-Johnson, yeni rolünü David Mackenzie‘nin soygun gerilim filmi “Fuze”de buldu. Evet füze.

 

Film, Taylor-Johnson’ı ve Mackenzie’yi 2018 yapımı “Outlaw King”deki gibi bir araya getiriyor. Ben Hopkins’in senaryosuyla, “Fuze”un konusu şöyle:

“Londra’daki bir inşaat alanında patlamamış bir II. Dünya Savaşı bombasının bulunmasıyla başlıyor ve bu, bir soygun için mükemmel bir kılıf oluşturarak büyük bir tahliyeyi tetikliyor.”

 

Taylor-Johnson’ın yoğun proje listesi şu anda Marvel’ın “Kraven and the Hunter”daki başrolü, Ryan Gosling ve Emily Blunt ile Ağustos ayında çıkacak olan “The Fall Guy”daki rolünü, Robert Eggers’ın merakla beklenen “Nosferatu”sunu içeriyor. Mackenzie’nin 2016 yapımı neo-Batı filmi “Hell or High Water”, en iyi film dahil olmak üzere dört Oscar adaylığı kazandı, ayrıca şu sıralar Lily James, Riz Ahmed ve Sam Worthington’ın yer aldığı “Relay”i de yönetmeyi planlıyor. David Mackenzie diyor ki:

 

“Gerilim, sinemanın yaratabileceği en saf duygulardan biridir. Patlamamış bir bombanın yüksek risklerini bir banka soygununun riskleriyle birleştirme fikri aklımdaydı. Ben Hopkins, bu malzemeleri alıp şimdi üretime geçirdiğimiz etkileyici senaryoyu hazırladı.”

 

Beyaz perde şu sıra yönetmen-oyuncu ikililerine ısınmış durumda. Belki bu ortaklığın da devamı gelir.