beef ikinci sezon için bu sefer kimler kanlı bıçaklı olacak?

beef ikinci sezon için bu sefer kimler kanlı bıçaklı olacak?


dizi tutunca devamı geldi


Ödül sezonu boyunca SAG, The Indie Spirit Awards, Golden Globes, Emmy ve genel ne kadar dizi ödülü varsa toplayan, bir zamanlar sınırlı bir dizi olarak görülen Netflix dizisi “Beef” ikinci sezon için geri dönüyor. Ancak bu sezon daha çok bir antoloji dizisi gibi görünüyor. 

 

Başrollerini Ali Wong ve Steven Yeun‘un paylaştığı dizi, iki yabancı arasında yaşanan bir yol kavgası ve ardından her ikisini de çılgına çeviren intikam duygusu dolu çeşitli tartışmalara odaklanıyordu. Görünüşe göre yapımcı A24 & Beef’in yürütücü yapımcısı Lee Sung Jin‘in sırada ne olduğu ve yeni kanlı bıçaklı yıldızların kimler olabileceği konusunda iddialı planları var.  

 

Deadline’ın haberine göre Beef’in ikinci sezonunda yer alabilecek isimler belli oldu: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Charles Melton ve Cailee Spaeny. Gyllenhaal ve Hathaway’in tanıtılmaya ihtiyacı yok. Diğer ikisi ise ödül sezonunda yıldızı parlayan oyuncular. Melton, Todd Haynes’in “May December” filminde Natalie Portman ve Julianne Moore ile birlikte dikkatleri üzerine çekmişti. Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar adaylığı elde edemese de eleştirmenlerin gözdesiydi.

 

Aynı şekilde Spaeny, Sofia Coppola’nın Venedik Film Festivali’nde kendisine En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran “Priscilla” filmindeki beğenilen başrol performansıyla Hollywood’un en gözde genç aktrislerinden biri. Kendisi için sırada “Alien” serisinin yeni filmi “Alien: Romulus”ta başrol oynamak var. Yakın zamanda Alex Garland’ın bir sonraki filminde ve Todd Solondz’un bir sonraki filminde rol alan Melton da aynı derecede yoğun. 

 

Bu kez “Beef” dizisinde bir değil iki kavgalı çift başrolde olacak. Melton ve Spaeny’nin dizideki yeni çiftlerden biri olarak görünmesi isteniyor. Gyllenhaal ve Hathaway ise, resmi ya da kesin bir şey olmasa da, isimleri ortalıkta dolaşan bir diğer çift.

 

Gyllenhaal ve Hathaway, imzayı atmaları halinde Ed Zwick’in “Love & Other Drugs” filminden beri yeniden bir araya gelmiş olacaklar.

 

Dizi bu yılın başlarında Emmy Ödülleri’nde; En İyi Sınırlı Dizi ya da Antoloji Dizisi, iki başrol, En İyi Yönetmenlik ve daha fazlası olmak üzere sekiz Prime Time Emmy kazandı. Netflix’te izleyebilirsiniz.