ben affleck, eski eşi jennifer garner ve matt damon’ı yönetecek

ben affleck, eski eşi jennifer garner ve matt damon’ı yönetecek


yönetmen affleck


Ben Affleck‘in bir sonraki yönetmenlik denemesi Netflix‘te gösterime girmeye hazır ve görünen o ki Affleck’in gerçek hayattaki en yakın iki sırdaşı o yönetmen koltuğundayken kamera karşısına geçecek. Bir kaçırılma gerilimi olan “Animals” adlı filmin başrolünde Affleck’in uzun süredir yaratıcı ortağı ve en iyi arkadaşı olan Matt Damon yer alacak. Yeni bir haber, diğer başrolün Affleck’in eski eşi Jennifer Garner‘dan başkası tarafından canlandırılmayacağını öne sürüyor.

 

The Insider’ın haberine göre Garner, Animals filminde Damon’la birlikte rol alacak ve ikili çocukları kaçırılan evli bir çifti canlandıracak. Garner ve Affleck 13 yıl evli kaldılar ve birlikte üç çocuk sahibi oldular. İkili 2018’deki boşanmalarından bu yana çocuklarına birlikte ebeveynlik yapmaya devam ettiler ve iyi bir ilişki sürdürdüler.

 

Affleck ve Damon’la uzun bir geçmişe sahip olmasının yanı sıra, Garner’ın Netflix’teki önceki projelerinde de iyi bir çalışma ilişkisi kurmuş olması, Animals’ın başrolünde onu oynatma kararına başka bir katman ekliyor. Yakın zamanda Netflix orijinal filmleri Yes Day, The Adam Project ve Family Switch‘te rol aldı. Garner ekrandaki rollerinin yanı sıra Family Switch ve Yes Day’in yapımcılığını da üstlendi.

 

Animals, Connor McIntyre ve Billy Ray’in senaryosuyla Affleck tarafından yönetiliyor. Aynı zamanda Affleck ve Damon filmin yapımcılığını Artists Equity’den Dani Bernfield ve MakeReady’den Brad Weston ve Collin Creighton ile birlikte üstleniyor.

 

Ben Affleck, Matt Damon Partnerliği

Affleck ve Damon ünlü birer oyuncu olmadan önce de arkadaştılar ve Hollywood’a aynı zamanda Good Will Hunting’in ortak senaristliğini ve başrolünü üstlenerek adım attılar. 

 

Nike’ın Air Jordan ayakkabısının gelişimini konu alan spor draması Air, Affleck’in Damon’ın başrolde olduğu ilk yönetmenlik çalışmasıydı. Affleck, en iyi arkadaşını yönetmekle ilgili düşüncelerini açıkladı.

 

Affleck, “Yapmadığımız tek şey bu, arkadaşlığımız boyunca birlikte yazdık, birlikte oynadık, bu çok rahat ve kolay,” diye itiraf etti. “Fark ettim ki o benim yönettiğim filmlerde bile yer almamış. Yani ben bu beş filmde deli gibi çalıştım ama o benim bu yanımı tam olarak görmedi ya da böyle bir sette bulunmadı. Çekimlere başlayana kadar bunu hiç düşünmemiştim ve aslında onun ‘Pekala, ne olacak?’ dediğini görebiliyordum.”