ryan gosling, oscar sahnesinde ken şarkısını seslendirecek

ryan gosling, oscar sahnesinde ken şarkısını seslendirecek


belliydi...


Ryan Gosling, Barbie soundtrack’inin en büyük hitlerinden biri olan I’m Just Ken‘i Oscar töreninde canlı olarak seslendirecek.

 

Variety’nin haberine göre aktör, 10 Mart’ta 96’ncısı düzenlenecek törende Oscar adayı şarkıyı seslendirecek. Akademi bu konuda yorum yapmayı reddetti.

 

Gosling Şubat ayında Akademi’nin henüz kendisinden şarkı söylemesini istemediği konusunda ısrar etmişti. Ken rolüyle oyunculuk Oscar’ına da aday olan Gosling, “Bunu benim yapmam çok büyük bir risk olabilir,” dedi. “Bunun nasıl olacağını bilmiyorum. Ama buna açığım.”

 

Şarkıyı Andrew Wyatt ile birlikte yazan Mark Ronson, geçtiğimiz ay Variety’ye verdiği demeçte Gosling’in Oscar’da sahne almasının hayali olduğunu söylemişti. Şarkıyı başka bir şarkıcıyla seslendirip seslendirmeyeceği sorulduğunda ise Ronson, “Hayır, bence Ryan yapmazsa biz de yapmayız” dedi.

 

I’m Just Ken, en iyi orijinal şarkı dalında Oscar adaylığı kazanan iki Barbie şarkısından biri. Diğeri ise Billie Eilish ve Finneas’ın seslendirdiği What Was I Made For? şarkısı olup, I’m Just Ken ve diğer Barbie hiti Dua Lipa’nın Dance the Night şarkısı karşısında görsel medya için yazılmış en iyi şarkı dalında Grammy kazandı.