BURUNDAN ÇİKOLATA KEYFİ

BURUNDAN ÇİKOLATA KEYFİ


Kokainden Sikildiniz Mi? çikolata Verelim 


Toz alkolün piyasaya çıkacağı haberi tüm medeniyetlerde şölenlerle kutlanmıştı. Şimdi vereceğimiz haber ise, yine aynı şölenlere kutlanılır mı bilmiyoruz ama birileri çikolatayı burundan çekmenin yolunu bulmuş gibiye benziyor.

 

 

Belçikalı çikolatacı Dominique Persoone, burundan çikolata çekmek nasıl bir şey olabilir diye düşünmüş ve The Chocolate Shooter'ı üretmiş. Geçmişinde kapatamadığı defterler mi buna neden oldu yoksa kokain bağımlılığını daha ekonomik ve sağlıklı bir bağımlılığa mı dönüştürmek istedi henüz biz de bilmiyoruz. Ama kafasını karıştıran bir şeylerin olduğu ya da çok sıkıldığı kesin. Persoone, zamanında Rolling Stones üyelerinden birine Belçika çikolatalarından hazırladığı doğum günü pastası ile de adından bahsettirmişti.

 

 

Yukarıdaki fotoğrafa baktığımızda bu alet ile toz muadili her şeyi burnunuzun içerisine rahatlıkla çekebilirsiniz gibi duruyor. Başka bir şey daha var, The Chocolate Shooter sadece Belçika’da ve Persoone’nun dükkanlarında satılıyor. Fiyatı ise aşağı yukarı 60 Dolar civarında.