SOUNDGARDEN BELGESELİ YOLDA

SOUNDGARDEN BELGESELİ YOLDA


Belgesellenen Gruplara Soundgarden Da Katiliyor


Soundgarden elemanlarıyla birlikte doksanlı yıllara geri dönmeye  hazır mısınız? Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains gibi gruplarla birlikte grunge rüzgarlarıyla hayatımıza giren Soundgarden belgesel işine giriyor. Oduncu gömleğini şekil kılan isimlerden biri olarak gönlümüzde yer eden Chris Cornell ve eski dostları, tüm kariyerlerini kapsayan resmi belgesel için kolları sıvadı.

 

 

Yaklaşık beş yılda bir turne yapmak için toplanan grup üyeleri, bu sefer de tüm kariyerlerini kayıt altına alması için yönetmen Reg Harkema huzurunda toplandı. Yanına Scot McFadyen ve Sam Dunn’ı da alan Reg Harkema, oyalanmadan işe koyuldu bile. Daha önce Super Duper Alice Cooper belgeselinde de birlikte çalışan üçlü ortaya taş gibi bir Soundgarden belgeseli çıkartmak için çok hevesli. Seattle’daki kulüplerden grubun kuruluş günlerine, arada yaşanan ayrılıklarla kısacası; grubun tüm geçmişini anlatacak bir belgesel hazırlanacak. Birkaç tane yanarlı dönerli Soundgarden konserini kaydetmeyi planlayan üç kafadar, belgesel filmde bolca röportaja da yer verecek.

 

Grubun gelecek nesillere armağan ettiği “Black Hole Sun”ın da görüntülerinin olması beklenen belgesel, Soundgarden sevenlerini heyecanlandırdı.