ADRENALİN BAĞIMLISI KAYSERİLİ DEDE

ADRENALİN BAĞIMLISI KAYSERİLİ DEDE


78 Yaşindaki Delikanliyla Tanişin


Hepimizi cebinden çıkartacak, taşı sıksa suyunu çıkartacak Kayserili dede, adrenalin tutkusunu tam gaz yaşamaya devam ediyor. Erciyes Dağı'nda kayak yapmasıyla ünlenen 78 yaşındaki Hasan Multu, şimdi de buz patenine merak saldı.

 

 

Güleç yüzü ve enerjik tavırlarıyla Kayseri'de bulunan Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki buz pistine giden dede, meraklı bakışlar arasında gençlere taş cıkarttı. Dede Mutlu konuyla ilgili olarak şöyle dedi; "Ben 78 yaşındayım. Uludağ’da, Palandöken’de, Erciyes’te kayak yaptım ve madalyalar aldım. Burada buz pisti olduğunu öğrendim ve şimdi bunu deniyorum."

 

 

Bizler günlük hayatın getirdiği bezginlik sonrası bakkala gidecek enerjiyi bile bulamazken Hasan Dede'nin bu yaşında yaptıklarına hayran kalmamak elde değil. Umarız biz de ilerleyen yaşlarımızda kendisinde bulunan enerjinin yarısından da olsa nasipleniriz. 

 

 

Hasan Dede'ye uzun ve sağlıklı bir ömür diliyoruz. Dilediği her ekstrem sporun başarıyla hakkından gelsin ve biz de kendisini sayfalarımıza defalarca konuk edelim isteriz.