GOOGLE GLASS İLE İYİ GÖRÜNEN İNSANLAR BU SİTEDE TOPLANDI

GOOGLE GLASS İLE İYİ GÖRÜNEN İNSANLAR BU SİTEDE TOPLANDI


Haydi Hep Birlikte İnceleyelim


Teknoloji devi Google’ın insanlığa son armağanı Google Glass’ı görmeyen, duymayan kalmamıştır herhalde… Sabah uyandığınız zaman size yapmanız gerekenleri tek seferde hatırlatan, vapur saatlerini tak diye gösteren ve haritasıyla kaybolma kavramını tarihin tozlu sayfalarına gömmesi beklenen Google Glass, henüz tam olarak hayatlarımıza girmedi ama girdiğinde elimiz kolumuz gibi vücudumuzun bir parçası olmaması için hiçbir neden yok. 

 

 

 

Hayatımızı yavaş yavaş ele geçirmeye hazırlanan Google Glass’ın yaygın olarak piyasaya çıkmasını bekleyenler şimdilik bir süre daha beklemeye devam edecekler gibi görünse de; bir kısım şanslı azınlık Google Glass’lardan edinme şansı buldu.

 

 

Bu güzel insanları da “Günün Tumblr’ı” olarak nitelendirebileceğimiz Cool Google Glass Wearers http://coolgoogleglasswearers.tumblr.com/ adlı harika bir blog listeledi.

 

 

Sınırlı sayıda satılan gözlükleri edinerek orada burada fotoğrafını paylaşma şansı bulmuş kişiler, bu blog’da toplandı. “Günün Tumblr’ı” ödülünü kolaylıkla bizden alan Cool Google Glass Wearers, teknoloji dünyasının son bombası Glass’ı deneme şansı bulanlar arasından all-star kadrosunu seçti.

 

İşte, Google Glass takan harika insanların görüntülerinden oluşan seçki. Paylaşımlar harika doğrusu!