BABYLON’UN ADI, SOUNDGARDEN ÇEŞME’NİN TADI

BABYLON’UN ADI, SOUNDGARDEN ÇEŞME’NİN TADI


Koşun, Mis Gibi Festival Var


Senelerdir, günlerimize güneş gibi doğan Babylon Soundgarden “Açılın, yaza veda yapacağım!” diyerek 30 Ağustos’ta Çeşme’yi fethetmeye hazırlanıyor. Siz buna hazır mısınız?

 

Yaz gelince ikamet adresini Çeşme’ye aldıran Babylon, 24 Mayıs’ta Parkorman’ı inletmişti. Hatırlarsınız, çünkü hepimiz oradaydık. Pet Shop Boys’un sahne performansına aval aval bakarken, Sky Ferreira’nın sarı saçlarını deli gönlümüze bağlarken, Red Bull Music Academy Sahnesi’nde ufkumuzu açarken… Hepimiz oradaydık. Babylon Soundgarden yazı başlattı desek yalan söylemiş olmayız. Şimdi de Babylon Soundgarden yazı kapatıyor dersek yalan söylemiş olmayız.

 

 

Parkorman’da yeşilin yeşille buluştuğu bir festival ortamından bu sefer Aya Yorgi’nin yeşili maviyle buluşturan ortamına geçiş yapıyoruz. Anlamayanlar için gönderilerimizi sıralayalım: Yeşil = Orman, Mavi = Deniz.

 

Bu sene Babylon Soundgarden Çeşme üç sahnede tam gaz devam edecek. Hemen Ana Sahne’yi hunharca masaya yatıralım.

 

Erol Alkan:

 

Erol Alkan a.k.a. müziğin Naim Süleymanoğlu’su. O her remix yaptığında, biz arabayla zafer turu atıyoruz. Elektronik müziğin yaratıcılıkta on seviye atlamış prodüktörü, güneş kremine abanıp DJ kabinine geçiyor. Vaktinde göğsümüzü kabartan, dans etme garantili şarkıları ve remix’leriyle Erol Alkan, ana sahneye yakışan en ana konuk!

 

 

 

Gramatik:

 

“Slovenya’ya Gittiğinizde Mutlaka Görmeniz Gereken Harikalar” kitapçığını görmüş müydünüz? Eğer o kitapçık elinize geçtiyse zaten neden bahsettiğimizi biliyorsunuz. Kitapçığı olmayanlar için hemen söyleyelim; Gramatik hakkında konuşuyoruz. Blues, caz ve funk’ı, house ve techno ile buluşturmayı başaran Slovenyalı prodüktör, ilk kez Türkiye’ye canlı performansı ile geliyor.

 

 

 

 

Red Bull Music Academy Sahnesi’nde neler olacak? Bizi hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmayan, “RBMA varsa at sepete!” dedirten sahnede neler göreceğiz?

 

Hey Douglas:

 

Ülkemiz müziğinin en parlak zamanlarını yeniden canlandıran Hey Douglas, saz eşliğinde sizi dans ettirecek. 70’lerin psychedelic, funk ve soul kokan havasını altın rengi bir kumun üzerinde içinize çekeceksiniz.

 

 

 

Da Poet:

 

Türk hip hop sahnesinin en yetenekli isimlerinden biri olan Da Poet, geçtiğimiz sene Tektosag Records’tan Beattape’i yayınladı. Kendi hayran kitlesini 10 yıl içinde oluşturan Da Poet, beat’leriyle Çeşme’yi ele geçirecek.

 

 

 

Kompakt Sahnesi boş duruyor sanıyorsanız, yanılıyorsunuz!

 

Kölsch:

 

Techno müziğin kendi titreşimleriyle insanı dans etmeye zorlaması gerektiğine inanan Kölsch, canlı performansı ile Soundgarden’da olacak. Minimal techno’nun ilk adresi Kompakt ailesine katılan Danimarkalı DJ, insanı zorla dans ettiren titreşimleri ayağınızın altına serecek.

 

 

 

Robag Wruhme:

 

Kariyerine chill out DJ’i olarak başlayan sonunda kendini deep house ve minimal techno’nun kollarında bulan Robag Wruhme, Almanya’nın önünde ceket iliklenen isimlerinden biri. 30 Ağustos’ta siz de önünde biraz ceket ilikleyecek, biraz dans edeceksiniz.

 

 

Biletleri satın almak için sizi BURAYA alalım.