MÜŞTERİLERİNİ ANADAN DOĞMA TIRAŞ EDEN BERBER

MÜŞTERİLERİNİ ANADAN DOĞMA TIRAŞ EDEN BERBER


Homofobikler Giremez


Türkiye’deki berber kültürünü ele alacak olursak, erkekler şehrin diğer ucuna taşınmadığı veya berberleri hakkın rahmetine kavuşmadığı sürece kolay kolay berberini değiştirmez. Berber değiştirmenin sevgiliden ayrılmaktan daha sancılı bir süreç olduğu ve seneler içinde baba – oğul veya yaş ortalamasına göre kanka haline gelindiği bir kültürden gelen insanlar olarak şimdi okuyacağınız berber haberiyle kültür şokunun alasını yaşayacaksınız.

 

Sydney’in Darlinhurst bölgesinde 18 yıllık deneyimiyle The Naked Barber olarak hizmet veren Richard Savvy’nin motto’su ‘Hizmette sınır yok’. 50 Shades of Grey yatak odasına benzeyen stüdyosunda saç kesim ve boyama, şekilli saç kesimi, özel bölgeye ağda ve şekilli ağda, sakal tıraşı gibi hizmetler veren Savvy, fetiş ve fantezilerinizi de gerçekleştiriyor.

 

 

Dilerseniz evinize veya otel odanıza gelen, özel partilerde ve etkinliklerde hizmet veren, hatta aklınızdaki çeşitli fantezi senaryolarında başrole geçen Richard Savvy, normal bir işte çalışmayı hayal bile edemediğini söylüyor ve şahsına münhasır bir kişi olduğunun altını çiziyor.

 

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu’nun, Richard Savvy hakkındaki fikirlerini merak ediyoruz.