GÖĞÜS KILLARINDAN SANAT YAPMAK

GÖĞÜS KILLARINDAN SANAT YAPMAK


Sanatin Killisindan Alir Misiniz?


Altın Tarak, Gümüş Bıçak vb. sosyetik kuaförlerde veya mahalle berberinizde karşılaşamayacağınız türden bir berber ağabeyle tanıştıracağız sizleri. İngiliz Milli Takımı'nda top koşturan futbolcular başta olmak üzere İngiliz ünlülerin berberi olarak nam salan Daniel Johnson, saç kesmekten sıkılmışa benziyor. Saçın bulunduğu bölgeden biraz daha aşağıya inen Johnson'ın bu aralar en favori kıllı bölgesi erkeklerin göğüs kısmı. Göğüs kıllarından dert yanan müşterilerine farklı bir hizmet sunmak istediği için biraz "değişik" bir projeye girişmiş.

 

 

Göğüs kılları ile meşhur makasını buluşturan İngiliz ünlülerin kuaforü, lazer tedavisi veya jilet vurmaktan medet umanlara fazlasıyla alternatif bir yol öneriyor. Gür göğüs kıllarından harikalar yaratan Johsnon, dünyanın ünlü yapılarını çalışmalarına taşıyor. Kim tam göğsünün ortasında Mısır piramitleri, Eyfel Kulesi veya Sydney Harbor gibi yapıları taşımak istemez ki?

 

 

Ortalama 2.5 saat süren, dört farklı makasın kullanıldığı sürecin sonunda göğüs kıllarınızın aldığı forma inanamayacaksınız.