GÜNÜN DENYOSU KAZAKİSTAN’DAN GELİYOR

GÜNÜN DENYOSU KAZAKİSTAN’DAN GELİYOR


Böyle Politikaci Olmaz Olsun


İçinde en ufak insanlık barındırmayan politikacı Duaren Babamuratov, eşcinsellere karşı açtığı savaşın boyutunu değiştirdi.

 

Birinin hayatına saygı duymak, başkasının hayatının bizi ilgilendirmediğine kanaat getirmek, insanları koşulsuzca sevmenin eğitimle alakalı olmadığının farkında olduğumuz bir dünyada yaşıyoruz. İnsanlar kendi yaşamlarından farklı bir yaşam süren kimseye hoşgörü göstermiyor. Hatta onları dövüyor, toplumdan dışlıyor, katlediyor. Dünyada söz sahibi olan politikacıların dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye çalışmalarını, bu gidişe dur demelerini bekliyoruz hala ama her gün hayalkırıklığına uğruyoruz.

 

 

Eşcinsellere kanunlar aracılığı ile savaş açan Kazakistan’ın sağcı politikacısı Duaren Babamuratov, eşcinsellerin kan testine tabii tutularak belirlenmesi gerektiğini söyledi. Mevki sahibi bir insandan ne beklediğimizi geçiyoruz, bir insandan ne beklediğimizi bile bilemiyoruz bu teklif karşısında. Şu an için bu teklifin kanunlaştırılması düşünülmüyor ama bu düzende bir gün böyle bir kanun çıkabilir. Daha güzel bir geleceğe uyanmak dileğiyle…