ESKİ SEVGİLİMİZLE KARŞILAŞTIĞIMIZDA ASLINDA ONA NE DEMEK İSTİYORUZ?

ESKİ SEVGİLİMİZLE KARŞILAŞTIĞIMIZDA ASLINDA ONA NE DEMEK İSTİYORUZ?


Milyonlarin Yarasini İrdeleyen Video


Birçoğumuzun başına gelmesini istemediği durumlardan biri de eski sevgiliyle karşılaşmak. Hele ki o sevgiliyle büyük yaralar açan bir ayrılık yaşanmışsa. Bu plansız karşılaşmalar birçoğumuzun bünyesini derinden sarsabilir. Erdemli, güçlü ve sakin karakterlere sahip azınlığımız ise durumu normal karşılar ve bir sıkıntı yaşamadan yoluna devam eder.

 

 

Eski sevgiliyle karşılaşma seanslarında aslında olmadığımız biri gibi davranmak ve söylemek istediklerimizin çok dışında şeyler söylemek gibi huylarımız vardır. Aslında demek istediğimiz şeyler beynimizin içinde bir o yana, bir bu yana çarpar. Ama çoğu zaman iki dudağımızın arasından çıkmaz. 

 

 

Yazar ve yapımcı Ali Vingiano'nun eğlenceli skeciyle yukarıda bahsettiğimiz türden bir eski sevgiliyle karşılaşması tecrübesini izliyoruz. Ağzımızdan çıkan laflarla aklımızdan geçenlerin birbirini tutmadığını bir kez daha görme fırsatı yakalıyoruz.

 

Milyonları pençesinde süründüren eski sevgiliyle karşılaşma durumunun en gerçekçi örneklerinden birini izlemeye davetlisiniz.