TÜRKİYE’NİN İLK ARABESK RAP PROGRAMI İLE AKIL KAYMASI

TÜRKİYE’NİN İLK ARABESK RAP PROGRAMI İLE AKIL KAYMASI


Kanal 34'ten Dev Hizmet


Türk underground müzik sahnesinin yükselen değeri arabesk rap bir sonraki level'a geçmekten dolayı ne kadar gurur duysa yeridir. Şimdi sizlerle işi gücü bıraktıracak, kimi zaman yaşamı sorgulatacak, kimi zaman ise kasvetli renk paletiyle Mordor'un ücra köşesine ışınlayacak bir televizyon programını paylaşmak istiyoruz. Bu televizyon programı sayesinde arabesk rap'in perde arkasındaki krallarıyla tanışma fırsatı yakalayacaksınız.

 

Kanal 34 isimli, tahminen çelik tencere ile çeken kanalda yayınlanan Tolga'nın Penceresi isimli müthiş programa sahip. Arabesk Rap temalı programda kasvetin bininin bir para olduğu görüntüler, konuklar Baran Rap, Büşra Çalı ve Yiğit Yanmaz'ın akıllara zarar heyecanı, birbirinden enfes arabesk rap eserleri havada uçuşuyor.

 

52 dakikanın her bir dakikasını dikkatlice izleme isteği uyandıran Tolga'nın Penceresi, Türk TV tarihinde bambaşka bir sayfa açıyor. Mikrofonu katılımcıların gırtlağının iç kısmına yerleştiren kanalı da ayrıca tebrik ediyoruz. Böylece en ufak sesi bile beynimizin en derin kısımlarında Dolby Surround şeklinde hissetme şansı yakaladık.

 

 

Prime time'larda izlenesi programı yakın zamanda büyük kanallarımızda görmek en büyük dileğimiz. Sağ ol Arabesk, sağ ol rap, sağ ol kasvet…

 

Her cumartesi 20:00 – 21:00 arası yayınlanacak programın müptelası olacaksınız.