GECENİN VİDEOSU: TIMES SQUARE’İN NESİNİ SEVİYORSUN?

GECENİN VİDEOSU: TIMES SQUARE’İN NESİNİ SEVİYORSUN?


Her New York'lunun Aklindaki Soruya Cevaplar


Her şehrin kendisine göre ikonik sokakları, caddeleri ve meydanları var. İstanbul'da polisin başkenti Taksim Meydanı, Ankara'da milli maç sonrası hengamesiyle ünlü Bakanlıklar, İzmir'de literatüre miting şov olarak geçen Gündoğdu Meydanı, Kırgızistan'da kasvetiyle ünlü Kasvet Meydanı… Bu liste uzar da gider. Vallahi de gider.

 

 

Kıta değiştirme zahmetine girersek ve ABD vizesini alırsak ise New York'a ve şehrin kendisinden ünlü meydanı Times Square'e gidebiliriz. Burada iki vesikalık çektirip Instagram'a atar ve meydanda akan her ırktan yüzbinlerce insanı izleriz. Küçükken çok süt içip boyunun uzamasını sağlamış dev gökdelenler, elekrik faturasının kabarıklığı hakkında tahmin yürütmekle kalabileceğimiz ışıklı billboard'larla süslü bu mega meydanın eminiz ki sevilecek veya sevilmeyecek birçok özelliği vardır.

 

Michael Tapp isimli sanatçı, milyonların aklını sabah öğlen akşam günde 3 kere kurcalayan soruyu sormaya karar vermiş. Times Square'deki insanlara "Buranın nesini seviyorsun arkadaş?" sorusunu sormuş. İşte çeşitli ırklara mensup, birbirinden farklı insanların bu soruya verdiği cevaplar;