KÜREK TAKIMI HAYIRSEVERLİK ADINA ANADAN DOĞMA SOYUNDU

KÜREK TAKIMI HAYIRSEVERLİK ADINA ANADAN DOĞMA SOYUNDU


Adonis, Daha çok Adonis!


Kadın okurlarımızı Ryan Gosling’in ve Justin Timberlake’in baba olması, Brad Pitt ve George Clooney’nin evlilik haberleriyle üzdüğümüzün farkındayız. Şimdi kendimizi affettirmek için sizi Warwick Üniversitesi’nin kürek takımıyla tanıştırıyoruz. Warwick Kürek Takımı, her yıl homofobi konusuna farkındalık yaratmak ve Sport Allies isimli yardım kuruluşlarına para toplamak için soyunuyor.

 

 

 

Kürek çekmek hem alt hem üst vücudu aktif olarak çalıştırdığından Yunan tanrısı kıvamında bir kas oranına sahip Warwick takımı, yıllık olarak yayınladıkları çıplak takvimleriyle dünya kadın nüfusu için de hayır işi yapmış sayılıyorlar. 77 ülkede satışa çıkan ve bugüne kadar 300 bin dolardan fazla para toplayan Warwick kürek takımı, Sport Allies aracılığıyla homofobi ve zorbalığa maruz kalan, öz saygı konusunda problem yaşayan gençlere yardım etmeyi amaçlıyor.

 

Kadınların Pazartesi sendromuna ilaç gibi geleceğini tahmin ettiğimiz Warwick Kürek Takımı haberini, Hollywood’un bir zamanlar gözde bekarlarının yürek acıtan haberlerinden sonra sizlere bir zeytin dalı olarak uzatıyoruz.