PIRELLI TAKVİMİ’NİN 10 NUMARA 5 YILDIZ KAMERA ARKASI

PIRELLI TAKVİMİ’NİN 10 NUMARA 5 YILDIZ KAMERA ARKASI


Pirelli Takvimi'ni Beğenen, Bunu Daha çok Beğendi


İki gün evvel yayınlanmasıyla gündelik hayattaki sıkıntılarımıza kapıyı gösteren 2015 Pirelli Takvimi, sahip olduğu malzemenin hakkını sonuna kadar vermeye çalışırken henüz fotoğrafların etkisinden çıkamamış bünyeleri bir defa daha kutsuyor.

 

 

Efsanevi fotoğrafçı Steven Meisel'ın elinden çıkan takvimde dosta da düşmana da güven veren modeller Adriana Lima, Isabeli Fontana, etine dolgun Candice Huffine, Karen Elson, Gigi Hadid, Sasha Luss, Joan Smalls, Raquel Zimmermann ve Natalia Vodianova yer almıştı. Meisel'ın yerine köşebaşındaki vesikalık fotoğrafçınızın deklanşöre basması halinde bile belli bir estetik seviyesinin üstünde olmasına kesin gözüyle baktığımız takvimin bir de kamera arkası kısmı var.

 

Daha evvelden fotoğraflarıyla yer verdiğimiz Pirelli Takvimi'nin kamera arkası kısmının artık bir videosu da var. "Pirelli Takvimi olsun, çamurdan olsun" diyenlerin yüzde bin kendinden geçeceği, zor beğenenlerin bile içten içe alkış tutacağı video ile evinizden/işyerinizden kamera arkası görüntülerine taşınmak isteyeceksiniz.

 

 

KAMERA ARKASI fotoğrafları için.

TAKVİMDE YER ALAN fotoğraflar için.