BROOKLYN SOKAK SANATI 2014 GÜZELLİK YARIŞMASI

BROOKLYN SOKAK SANATI 2014 GÜZELLİK YARIŞMASI


Yilin En İyi Graffiti'leri Tek Videoda


Albümler, filmler, kitaplar derken gittikçe dallanıp budaklanan "Yılın en iyileri" listelerine sokak sanatı cephesinden de katkı gecikmiyor. Sokaklarından sanat fışkıran Brooklyn, 2014'ün özet görüntüleri ile bir videoya meze oluyor. Bölgenin sokaklarını tavaf eden fotoğrafçı Jaime Rojo'nun toplamda 129 fotoğrafı harmanlamasıyla ortaya çıkan çalışmada Brooklyn'de olmasanız da, Brooklyn'de doğmasanız da sokak sanatının 2014 özetine hakim olma şansını yakalıyorsunuz.

 

 

Her sene yüzlerce farklı sanatçının yeni işiyle daha da zenginleşen bir sokak sanatı kataloğuna sahip olan Brooklyn, adeta bir açık hava sergisiymişçesine ön plana çıkıyor. Haftanın ilk iş gününe sanatı alet ederek başlamak isteyenler için ideal olan videoda yaklaşık 6 dakika boyunca graffitiye doyuyoruz.

 

 

Videoda yer alan işlerin sahiplerinin tam listesi ise şu şekilde;

 

2Face, Aakash Nihilani, Adam Fujita, Adnate, Amanda Marie, Andreco, Anthony Lister, Arnaud Montagard, Art is Trash, Ben Eine, Bikismo, Blek Le Rat, Bly, Cake, Caratoes, Case Maclaim, Chris Stain, Cleon Peterson, Clet, Clint Mario, Col Wallnuts, Conor Harrington, Cost, Crummy Gummy, Dain, Dal East, Damien Mitchell, Damon, Dan Witz, Dasic, Don't Fret, Dot Dot Dot, Eelco Virus, EKG, El Sol 25, Elbow Toe, Etam Cru, Ewok, Faring Purth, Gilf!, Hama Woods, Hellbent, Hiss, Hitnes, HOTTEA, Icy & Sot, Jana & JS, Jason Coatney, Jef Aerosol, Jilly Ballistic, JR, Judith Supine, Kaff Eine, Kashink, Krakenkhan, Kuma, Li Hill, LMNOPI, London Kaye, Mais Menos, Mark Samsonovich, Martha Cooper, Maya Hayuk, Miss Me, Mover, Mr. Prvrt, Mr. Toll, Myth, Nenao, Nick Walker, Olek, Patty Smith, Pixel Pancho, Poster Boy, Pyramid Oracle, QRST, Rubin 415, Sampsa, Sean 9 Lugo, Sebs, Sego, Seher One, Sexer, Skewville, Smith One, Sober, Sonni, Specter, SpY, Square, Stay Fly, Stik, Stikki Peaches, Stikman, Swill, Swoon, Texas, Tilt, Tracy168, Trashbird, Vexta, Vinz, Willow, Wknd, Wolfe Works, Wolftits, X-O, Zed1.