KÜÇÜK KIZININ ANLAMSIZ CÜMLELERİNİ SANATA DÖNÜŞTÜREN BABA

KÜÇÜK KIZININ ANLAMSIZ CÜMLELERİNİ SANATA DÖNÜŞTÜREN BABA


Yürek Isitacak Baba-Kiz Sevgisi


Yaratıcıkla sevgisini harmanlayan bir baba ve iki yaşındaki sevimli kızı, “Her güne yüreklerinizi ısıtacak bir haber” köşemizin bugünkü konukları oldular.

 

Martin Bruckner, iki yaşındaki kızının söylediği anlamsız cümleleri bir görsel serisi haline getirdi. Tumblr ve Pinterest hesabından paylaştığı görselleri kitapta toplayan dünya tatlısı babanın projesinin ismi Spaghetti Toes.

 

 

 

Projenin isim hikayesi ise şuradan geliyor: İki yaşındaki kızı spagettiyi yemek yerine ayak parmaklarına doluyor. Annenin “Spagettileri ayak parmaklarına dolama lütfen” uyarısından ilham alan baba, evin içinde kızının söylediği ve ona söylenen komikli şakalı ve çoğunlukla anlamsız cümleleri bir güzel derliyor ve ortaya bu harika iş çıkıyor.

 

 

 

 

“Seni seviyorum prenses baba”, “Darth Vader, Noel Baba ve palyaçolardan korkuyorum ama penguenleri seviyorum”, “Spider Man’i seviyorum ve onu bir daha asla görmek istemiyorum”, “Baba, sen en iyi dünyasın” gibi teoride anlamsız pratikte güldüren cümlelerin, yetenekli babanın çizimleriyle buluştuğu Spaghetti Toes projesinin yüreklerinizi ısıtmasını diliyoruz.