PIZZA HUT’TAN NE İSTEDİĞİNİZİ SİZDEN İYİ BİLEN MENÜ

PIZZA HUT’TAN NE İSTEDİĞİNİZİ SİZDEN İYİ BİLEN MENÜ


Bilinçaltinizla Konuşan Menü Geliyor


Açlıktan mideniz karnınıza yapıştı. Kendinizi bir Pizza Hut restoranına attınız ve sağlıksız beslenmeye bir adım daha yaklaştınız. Önünüzde onlarca çeşit var ve siz ne sipariş etsem diye düşünmeye başladınız, aradan üç saniye geçti ki Pizza Hut sizin için hangi pizzayı sipariş etmesi gerektiğini anladı, nasıl mı? Şöyle;

 

Pizza Hut, “Subconscious Menu” yani bilinçaltı menüsü adında yeni bir teknoloji geliştirdi. Buna göre menü işlevi gören bir tablet bilgisayar, size istediğiniz pizzayı sipariş etmenizde yardımcı oluyor. Bu tabletin en büyük özelliği ise tamamen göz hareketlerinizi algılayıp bu şekilde çalışması. Siz menüdeki malzemeleri inceleyip karar vermeye çalışırken göz hareketlerinizi takip eden tablet sizden önce bilinçaltınıza ulaşıyor ve en çok üzerinde durduğunuz malzemelerden nasıl bir pizza istediğinize karar veriyor.

 

 

Sadece üç saniyede siz dile bile getiremeden ne istediğinizi anlayan bilinçaltı menü, şu an için gerekliliği sorgulansa da Pizza Hut tarafından geleceğin sipariş yöntemi olarak görülüyor.