YENİ JAMES BOND FİLMİ BORSAYA BİLDİRİLDİ

YENİ JAMES BOND FİLMİ BORSAYA BİLDİRİLDİ


James Bond Merkez, Akilli Olsun Herkes


Şimdiye kadar Bond 24 diye adlandırdığımız, sadece yapımcılar ve projede yer alanların açık, mert ve korkusuca bildiği yeni James Bond filminin detayları belli oldu. 6 Kasım 2015'te vizyona girecek filmin adı Spectre. Spectre Çince'de fırsat demek değil. Çünkü Spectre, serinin daha önceki filmlerinde Ernst Blofeld liderliğindeki bir terör örgütüydü. Yani anlayacağınız yapımcılar serinin reset düğmesine basmayı çok sevmişe benziyorlar.

 

 

Peki kadroda kimler var? Bond kızlarından başlayalım; serinin yeni filminde göreceğimiz Bond kızları bizleri fazlasıyla tatmin etti. Monica Belluci ve Lea Seydoux'yu Spectre'nin Bond kızları olarak göreceğimiz için çok heyecanlıyız. Bu heyecanımızı bizlerle paylaşacak milyonlara da selamlarımızı iletiyoruz.

 

 

 

Peki kötü adam kim olacak? Büründüğü her karakteri yaşamasıyla hastası olduğumuz Christoph Waltz, yeni Bond filmi Spectre'nin kötü adamı seçildi. Ayrıca Aston Martin'in yeni modeli de Daniel Craig'den rol çalma şansı yakalayacak. Yönetmenlik koltuğunda ise Skyfall'da olduğu gibi Sam Mendes oturacak.

 

 

Bizleri asıl sevindiren detay ise; Sherlock dizisinde Moriarty'e can katan Andrew Scott'ın bir hükümet görevlisi olarak karşımıza çıkacağı haberi.

 

 

Vallahi biz çok heyecanlandık, şu isimleri görüp heyecanlanmamak ne mümkün?

 

Bu da posteri;