POST-ROCK MEVZİLERİNİZE GEÇİN: MOGWAI GELİYOR!

POST-ROCK MEVZİLERİNİZE GEÇİN: MOGWAI GELİYOR!


Volkswagen Arena Post-Rock Merkezi'nde Haberler İyi


Sevgililer Günü için çeşitli programlar yapanlara şimdiden gıpta edenler, ne yapacağına henüz karar veremeyenler ve umrunda olmayanları aynı çatı altında birleştirecek kutsal haber geldi. 14 Şubat'ın fitilini 13 Şubat'ta ateşlemek isteyenler, hayatlarının en değerli müzik temelli anılarından birini yaşayacaklar. Çünkü post-rock'ın kelimeleri kifayetsiz bırakan İskoç efsanesi Mogwai, Volkswagen Arena'da kulaklarınızdan girecek ve de gözlerinizden çıkacak.

 

 

Glasgow'dan çıktığı yolunda 20 seneye birbirinden özel albümler sığdıran ve sadık izleyicileri için adeta bir tapınak haline gelen Mogwai, Aralık ayında yayınladığı EP'si Music Industry 3, Fitness Industry 1'ın ardından derin anlamlar yükelenesi sound'unun açtığı yolu takip ediyor ve İstanbul'a demir atıyor.

 

Sahne görsellerinin gücünü de düşündüğünüz zaman hafızanızda ne denli güçlü bir yer edineceği yüzde yüz garantili olan bu konserle en ideal Sevgililer Günü'ne geçiş biletinizi temin edebilirsiniz. İster sevgilili, ister sevgilisiz; iki şekilde de Mogwai sizlere benzersiz bir deneyim yaşatacak.

 

 

55-90 TL arasında fiyatlarla satışa çıkacak biletleri yarından itibaren Biletix'ten temin edebilirsiniz.