RICH KIDS’İN TÜRKİYE ŞUBESİ: RICH KIDS OF TURKEY

RICH KIDS’İN TÜRKİYE ŞUBESİ: RICH KIDS OF TURKEY


Hayalleriyle Gerçekleri Ayni Olan Hayatlar 


Müziğin kraliyet ailesinin biricik prensi Jay Z şarkısında "Money talks, I speak fluent" diyor. Rap şarkılarında Pasifik Okyanusu kadar derinlik aramasak da, yiğidi öldürüp hakkını yemiyoruz ve Jay Z'ye "Hıhı canım evet" diyor, hak veriyoruz. Hal böyle olunca dünyadaki en yaygın dilin Mandarin Çincesi olduğu tezi çürüyor ve üzerinde kıymetli gül cemallerin olduğu banknotlar konuşuyor. 

 

Ana dili Türk Lirası olan, ikinci yabancı dil olarak Benjamin Franklin ile iki tavla atan, yetmez diyerek akıcı bir şekilde avro konuşan, güzel yurdumuzun ağzında gümüş kaşıkla doğmuş çocukları dil becerilerini Rich Kids of Turkey hesabında kapıştırıyorlar. Sarı dolmuşun uçak muadili olan Ryan Air'dan bihaber bu gençler, taksi yerine özel jet fotoğrafı paylaşıyor ve su yerine Jay Z abimizin sahibi olduğu Armand de Brignac şampanyasını yudumluyorlar.

 

 

 

Kadıköy'den Beylikdüzü'ne giderken Lamborghini'leriyle dur kalk yapmaya gelemeyen Türkiye'nin zengin çocukları, helikopterlerine atlıyor ve nakit olan vakitlerini havada değerlendiriyorlar. Önlerinde boğaz manzarası, arkalarında Venedik kanalı, sağlarında New York gökdelenleri, sollarında Eyfel Kulesi olmadan poz veremeyen gençler, manzara içlerine sinmezse Dan Bilzerian'ı yamaçlarına alıyor ve oturup 'like'larını bekliyorlar.

 

 

 

Yat, kat, araba kavramına kaçak kat çıkan RKOT, evlerinde olimpikten hallice havuzlar olmadan yaşayamıyor, trafikte canları sıkılırsa kenara çekip Ferrari'de nargile qeyfi yapıyor. 

 

 

 

Rich Kids of Turkey Instagram hesabıysa görgünün parayla satın alınamadığını kanıtlıyor.