IKEA’NIN SEVGİLİLER GÜNÜ VİDEOSU YÜREK ISITAN CİNSTEN

IKEA’NIN SEVGİLİLER GÜNÜ VİDEOSU YÜREK ISITAN CİNSTEN


Uzun ilişkinin sırrı ne?


İki gün ayrı kalsak özlediğimiz, işten/okuldan çıkıp koşarak gidip içini sevgiyle doldurduğumuz dört duvar bir çatıdan oluşan yapıya ne ad verilir? Cevap veriyoruz; EV.

Peki evimizin her şeyi ve sahte İsveç köftesinin tek adresi neresidir? Tabii ki de IKEA.

35, 55, 75 metrekare ev örneklerinin klozet iç sistemine kadar bildiğimiz, yerdeki lanet oklarını takip ederek Hacca gitmeden tavaf etmeyi öğrendiğimiz, teşhir ürünleri arasında “Bir umut…” diyerek adeta samanlıkta iğne arayıp da bulamadığımız ama tüm bunlara rağmen hala evimizin ve kredi kartı ekstremizin her şeyi IKEA, Sevgililer Günü için hazırladığı yeni reklamıyla bir kez daha yüreklere dokunuyor.

Gözleri soğan efektiyle buğulandıran video, IKEA’nın kurulduğu yıl olan 1958’den bu yana beraber olan üç farklı çiftin 57 yıldır ilişkilerini nasıl sürdürdüğüne odaklanıyor. İsveç köfte sosu kıvamındaki nineler ve dedelerin mutlu bir beraberliğin sırlarını duyanları hayrete düşürmüyor. Çünkü cevap belli. Sevgi, mutlak saygı ve eviniz için yılda minimum 4 kere IKEA tavafı…

Bu arada, işgüzar IKEA’nın laf arasında “Çiftler IKEA’ya geldikleri zaman bir çok karar vermek zorunda kalıyorlar.” diyerek aşk yuvalarının duvarını San Fransisco Köprüsü’nün mü yoksa Eyfel Kulesi’nin mi süsleyeceği tartışmaları yüzünden ayrılan yüzlerce çiftin günahını çıkardığını gözden kaçırmadığımızı belirtmeyelim.