BEN AFFLECK YENİ BİR BATMAN FİLMİ İÇİN SENARYO YAZDI

BEN AFFLECK YENİ BİR BATMAN FİLMİ İÇİN SENARYO YAZDI


Batfleck devam ediyor


Batman v Superman: Dawn of Justice tartışmaları uzadıkça uzuyor. Görünüşe göre, beğenmeyenlerin beğeneninden fazla olduğu bu tartışmalarda, iki tarafın buluştuğu ender ortak noktalardan biri, Ben Affleck’in harika bir Batman/Bruce Wayne performansı sergilemesi.

İki Justice League filminde daha Batman olarak karşımıza çıkacak Affleck’in yeni bir Batman filmini yazıp yöneteceği ve başrolü üstleneceği uzun zamandır konuşuluyordu. Resmi olarak henüz onaylanmayan bu durum, hayli heyecan verici bir gelişmeyle gündemdeki yerini koruyacağa benziyor.

Sanatçının menajerliğini üstlenen WME Entertainment yetkilisi Geoff Johns, Ben Affleck’in mevzu mahis Batman filminin senaryosunu yazdığını açıkladı. Johns, hayli iyi olduğunu söylediği bu senaryonun beyaz perdeye uyarlanıp uyarlanmayacağının yakında netleşeceğini söyledi.

Ben Affleck’in ne kadar iyi bir yönetmen ve senaryo yazarı olduğu malumunuz. Argo’yla En İyi Film Oscar’ını kazanan ve En İyi Yönetmen dalında aday olan, Good Will Hunting’le ise En İyi Senaryo Oscar’ını kazanan sanatçının kontrolündeki bir Batman filmi bizleri şimdiden heyecanlandırıyor.

Ben Affleck, şu sıralar yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi Live by Night’ın çekimlerini sürdürüyor.