FRANZ FERDINAND’DAN TEMPLES’A JET GİBİ REMIX

FRANZ FERDINAND’DAN TEMPLES’A JET GİBİ REMIX


Hemen sesi kökleyin!


İlk albümleri Sun Structures’la 2014’ün en iyi albümlerinden birine imza atan, aynı albüme Beyond The Wizards Sleeve eli değmiş Sun Restructured’la yine 2014’ün en iyi albümlerinden birine imza atan Temples’a on numara bir remix geldi. Hem de geçtiğimiz günlerde geri dönüş konserini açıklayan Franz Ferdinand’dan.

3 Mart 2017’de yeni albümü Volcano’yu yayınlamaya hazırlanan İngiliz grup, Certainty isimli ilk teklisini iki ay önce yayınlamıştı. Remix’i ise taze geldi. Arkadaş ortamında “Abi baslar çok iyimiş ya!” şakasını yapmaya müsait güzellikte olan orijinalinden iyi remix, düşük temposu ama yüksek enerjisiyle dans pistlerinin tozunu attıracak gibi duruyor. Grumbling Fur tarafından da remix’lenen şarkıyı albüm çıkana kadar bir kaç kez daha farklı isimlerden duyacakmışız gibi gözüküyor.

Grubun solisti James Bagshaw  “Birisi bir şarkıyı remix’lerken, nasıl olacağına dair belirli bir fikriniz olur ama Franz Ferdinand bununla tam anlamıyla aklımızı uçurdu hatta şarkıyı başka bir janraya koydu. Şarkının böyle bir potansiyeli olduğunu bilmiyorduk ve bence bu harika!” açıklamasıyla remix ile ilgili fikirlerini belirtti.