KEANU REEVES VE LILY COLLINS ANOREKSİYAYLA BOĞUŞUYOR

KEANU REEVES VE LILY COLLINS ANOREKSİYAYLA BOĞUŞUYOR


To The Bone, ilk fragman!


İlk gösterimini Sundance Film Festivali’nde yapar yapmaz Netflix’i tavlayan To The Bone‘dan yayın tarihine birkaç hafta kala ilk fragman paylaşıldı. Başrollerinde Lily Collins ve Keanu Reeves gibi isimlerin yer aldığı dram, dikkatleri çağımızın sorunu anoreksiyaya çeviriyor.

to-the-bone

Anoreksiyayla savaşan genç bir kadının, alışılmadık metotlarla ilerleyen bir doktorun yardımıyla nihayet işe yarayan bir tedaviye kavuşmasını anlatan To The Bone’un sinopsisi şöyle:

Ellen, gençliğinin en güzel zamanlarını çeşitli tedavi programlarıyla harcayan, 20 yaşında, başına buyruk, iştahsız bir kızdır. Bütün çabalarına rağmen git gide kilo verse de bunu aşmak için oldukça kararlıdır. Bu konuda pek de işe yaramayan ailesi, onu geleneksel yöntemlerin dışına çıkan bir doktor eşliğinde bir grup gencin kaldığı eve yollama konusunda karar kılar. Beklenmeyen kurallarla şaşıran ve diğer hastalardan oldukça etkilenen Ellen, bu bağımlılığın önüne geçebilmek ve şeytanlarının karşısında bir şans elde edebilmek için kendini keşfetmek ve kabullenmek durumundadır.

Buffy The Wampire Slayer ve Mad Men gibi yapımlarının senaryosunu elden çıkaran Marti Noxon’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu To The Bone, 14 Temmuz’da Netflix ekranlarında olacak.