MOUNT KIMBIE VE THE NATIONAL’IN YENİ ALBÜMLERİ BUGÜN YAYINLANDI!

MOUNT KIMBIE VE THE NATIONAL’IN YENİ ALBÜMLERİ BUGÜN YAYINLANDI!


Değmeyin keyfimize...


Ya sen güzel bir haftasın 8 Eylül haftası! Sevdiğimiz mekanlar birer birer sezonu açıyor, aylardır beklediğimiz albümler yayınlanıyor. Müziğin birleştirici gücüne olan inancımız daha da artarken, yayınlanan albümlerin bu kadar güzel olması bizi inanılmaz mutlu etmeye yetiyor!

Az önce sizinle paylaştığımız The Horrors şarkısıyla “Her şey daha ne kadar müthiş olabilir ki?” diye düşünürken Mount Kimbie ve The National‘ın yeni albümlerini dinledik. Mutluluktan bedenimizi olduğu yere bıraktık ve manevi bir yolculuğa çıktık. Demek ki neymiş? Müzik gerçekten ruhun gıdasıymış.

Mount Kimbie‘nin dördüncü stüdyo albümü Love What Survives, ilk şarkıdan itibaren sizi alıyor, sarıp sarmalıyor. Albümün içinde kaybolurken bir taraftan gerçek ve hayal arasında gidip geliyorsunuz. Bundaki en büyük paylardan biri, gruba albümde eşlik eden isimler. Kim bu isimler? King Krule, Micachu, Andrea Balency ve bay muhteşem James Blake!

Biz uzun uzun yorum yaparız ama sözü size bırakıyor ve albümü aşağıya iliştiriyoruz. Keyiflenin!

Bir diğer güzel albümse 2013’te yayınladığı Trouble Will Find Me‘den beri “Ay ne zaman geliyor artık yeni albüm?” diye heyecanla beklediğimiz The National‘ın Sleep Well Beast albümü. Çıkan her şarkıyla ağzımızın suyunu akıtan, sesine aşık olunacak Matt Berninger gibi bir vokale sahip The National‘ın Sleep Well Beast‘ini hafta sonuna güzel girmemizin en büyük nedenlerinden biri olarak gösterebiliriz.

O zaman n’apıyoruz? Konserden konsere koşturacağımız hafta sonu kulaklıklarımızı yanımızdan eksik etmiyor ve Sleep Well Beast’i de baştan sona ezberliyoruz! Haydi bakalım!