IKEA PLAK ÇALAR YAPIYOR

IKEA PLAK ÇALAR YAPIYOR


Pamuk eller cebe


Bir süredir müzik endüstrisi için bir şeyler tasarladığı konuşulan IKEA’nın neler karıştırdığı ortaya çıktı.

Müzik dünyasının başarılı şirketlerinden Teenage Engineering ile güçlerini birleştiren IKEA, birkaç parçalık bir koleksiyon tasarlıyor. İsveççe frekans anlamına gelen FREKVENS isimli seride plak çalar, parti ışıkları ve “elektronik koro”dan gibi taşınabilir parçalar yer alıyor.

Müzisyenler arasında OP-1 ve cep boy synthesizer’larıyla tanınan ve ün kazanan Teenage Engineering’in CEO’su Jesper Kouthoofd, bu iş birliği için “Günümüzde gençler ilginç parti fikirleriyle dolup taşıyor ve böyle bir fikir akıllarına geldiğinde ‘Bir partiye gideceğim, bardak, peçete, mum ve eşyalara ihtiyacım var ve bunu elde etmek için nereye gitmeliyim? Tabii ki IKEA.’ diyor. Bize göre bu koleksiyon, bir anda aklınıza gelen parti fikirlerini hayata geçirmek için ihtiyacınız olan her şey bir arada sunuyor.” açıklamasını yaptı.

Daha önce de birlikte bir fotoğraf makinesi tasarlayan iki markanın şimdilik sadece iki adet fotoğrafla idare edeceğimiz işbirliğinden ortaya neler çıkacacak son derece merak ediyoruz. Piyasaya çıkış tarihi olarak 2019 Şubat ayı belirlenen koleksiyon için şimdiden para biriktirmeye başlasak yeridir.