TARANTINO VE FINCHER’IN CHARLES MANSON’I AYNI

TARANTINO VE FINCHER’IN CHARLES MANSON’I AYNI


Damon Herriman paylaşılamıyor


Yaklaşık olarak birbirine yakın zaman dilimlerinde geçen David Fincher’ın Mindhunter dizisi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon A Time In Hollywood filmi, Charles Manson’u canlandıracak aktörü paylaşılamıyor.

the-square-Damon-Herriman-e1535546188352

Geçtiğimiz sezonun başarılı yapımları arasında yer alan David Fincher’ın Mindhunter dizisinin ikinci sezonunda Charles Manson’ı canlandırması için seçilen Damon Herriman, bu sefer beyaz perdede Manson’ı canlandıracak, hem de devasa bir kadroyla birlikte. Neredeyse bütün karakterleri belli olan ama hala Charles Manson’ı kimin canlandıracağı belli olmayan Tarantino’nun Once Upon A Time in Hollywood filminde Herriman, bir kez daha Charles Manson olarak karşımıza çıkacak.

David Fincher ve Tarantino’nun vazgeçilmezi haline gelen Herriman, Mindhunter’ın aynı kalitede olmasını umduğumuz ikinci sezonunda Charles Manson olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Böylesi zor bir karakteri nasıl canlandırdığını merak ettiğimiz Herriman, bakalım Tarantino’nun son filminde mi daha iyi bir Manson olacak yoksa şanslı taraf Fincher mı olacak?