TOP GUN 2’NİN VİZYON TARİHİ ERTELENDİ

TOP GUN 2’NİN VİZYON TARİHİ ERTELENDİ


2020'yi bekleyeceğiz


Sinemasever’lerin heyecanla beklediği ve nasıl olacağı konusunda çok büyük bir merak duyulan Top Gun 2’den kötü haberler var. Gelecek sene vizyona girmesi planlanan filmin vizyon tarihi ertelenerek 2020 yazına çekildi.

top-gun

Yönetmenliğini daha önce Tom Cruise’la Oblivion’da birlikte çalışmış olan Joseph Kosinski’nin üstleneceği filmin ilk açıklanan vizyon tarihi 12 Temmuz 2019’du. Yapımcı şirket Paramount Pictures, yaptığı açıklamada Top Gun 2’yle birlikte The Office’ten tanıdığımız John Krasinski’nin hem yönettiği hem de başrolünde Emily Blunt’la birlikte oynadığı, dünya genelinde çok iyi bir hasılat rakamına ulaşan A Quiet Place’in devam filmi A Quiet Place 2’nun da ertelendiğini söyledi. Bu gelişmeyle Top Gun 2’nin yeni vizyon tarihi 26 Haziran 2020, A Quiet Place’in yeni tarihi ise 15 Mayıs 2020 olarak belirlendi.

Top Gun: Maverick ismliyle gösterime girecek devam filminin kadrosunda Tom Cruise’un yanı sıra bir önceki filmden rol arkadaşı Val Kilmer, Miles Teller, Jennifer Connelly, Glen Powell, Lewis Pullman, Jon Hamm ve Ed Harris gibi Hollywood’un ünlü isimleri bulunuyor.

topgun