COEN KARDEŞLERİN VAHŞİ BATI TEMALI FİLMİNDEN YENİ FRAGMAN

COEN KARDEŞLERİN VAHŞİ BATI TEMALI FİLMİNDEN YENİ FRAGMAN


The Ballad of Buster Scruggs


Coen Kardeşler’in mini dizi olarak planladıkları ama sonra uzun metraj bir sinema filmine dönüşen Western dizisi The Ballad of Buster Scruggs’tan yeni bir fragman paylaşıldı.

xcx

Daha önce 2010 tarihli True Grit‘le western’den alnının akıyla sıyrılan Coen Kardeşler, Venedik Film Festivali’nde ilk gösterimini yapan The Ballad of Buster Scruggs ile Netflix‘e misafir olacak. “Anthology Western” başlığı altında yer alacak film, Buster Scruggs isimli bir karakterin merkezinde olduğu altı farklı hikayeye odaklanacak.

Zengin bir oyuncu kadrosu bulunan filmde, ikilinin O Brother, Where Are Thou?‘da birlikte çalıştıkları Tim Blake Nelson, filmin başrolünde yer alıyor. Başarılı yönetmenler ayrıca filmde James FrancoBrendan Gleeson, Ricky Gervais‘in orijinal İngiliz The Office‘inin yaramaz karakteri Ralph Ineson, James Franco ile geçtiğimiz yılın en iyi TV serilerinden biri olan The Deuce‘ta birlikte çalışan Zoe Kazan ve aynı anda hem jedi hem de CIA ajanı olabilen Liam Neeson gibi isimlerle birlikte çalıştı.

16 Kasım’da yayınlanacak filmden paylaşılan yeni fragman hemen aşağıda.