DAUGHTER SOLİSTİ ELENA TONRA’DAN SOLO ALBÜM

DAUGHTER SOLİSTİ ELENA TONRA’DAN SOLO ALBÜM


İlk tekli Romance yayında


Son 4-5 yılda müzik dünyasında en iyi çıkış yakalayan ve ortadan kaybolarak yakaladığı çıkışı en iyi kaybeden gruplardan biri olan Daughter’ın solisti Elena Tonra, Ex:Re isimli solo projesinden ilk şarkısını paylaştı.

EX-RE-by-Marika-Kochiashvila

Son olarak 2017’de Life Is Strange: Before The Storm isimli bir video oyunu için hazırladıkları Music Before The Storm soundtrack albümünü yayınlayan grup, 2016’da Not To Disappear isimli albümünü yayınlamıştı. Aradan geçen iki senede neler yaptıklarına dair hiç fikrimizin olmadığı Daughter’dan solo projelerle olsa da yeni haberler var.

Grubun vokalisti Elena Tonra, Ex:Re mahlası altında bir albüm kaydettiğini açıkladı. Bu albümden ilk teklisi Romance’i de önden yollayan Tonra, albümün cuma günü yayınlanacağını da müjdeledi. Albümle ilgili “Her ne kadar bu albüm birisi için yazılmış olsa da, şarkılar çoğu zaman içinde o kişinin yer almadığı boşlukla ilgili. Her senaryoda, anı ya da o andaki kişinin fark edilemez yokluğu var. Sanırım bu bir ayrılık albümü, ancak albümde ilişkiden hiç bahsetmiyorum. Burada ayrılığı sadece hayalet bir varlık olarak hissedebilirsiniz.” diyerek güzel güzel açıkladığı albümün yine kalbimizi kıracağının sinyallerini veriyor.