MADS MIKKELSEN’Lİ POLAR’DAN FRAGMAN

MADS MIKKELSEN’Lİ POLAR’DAN FRAGMAN


Netflix'in John Wick'i geliyor


Başrolünde Mads Mikkelsen’e Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick, Matt Lucas, Ruby O. Fee, Fei Ren, Anthony Grant, Josh Cruddas, Robert Maillet, Julian Richings, Johnny Knoxville ve Richard Dreyfuss gibi isimlerin eşlik ettiği Polar’dan ilk fragman yayınlandı.

Mads-Mikkelsen-in-Netflix-thriller-Polar

Víctor Santos’un yazdığı aynı isimli çizgi romandan sinemaya uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda 2009 yapımı Mahşerin Dört Atlısı filmi ile hatırlanan ve yakın zamanda Norveç Black Metal’inin yükselişi, kilise yakma girişimleri ve Euronymous’un ölümü gibi ilginç hikayeli Lords of Chaos ile beyaz perdeye gelecek Jonas Åkerlund yer alıyor.

Tehlikeli suikast dünyasına veda etmiş Black Kaiser ya da insanların onu tanıdığı ismiyle Duncan Vizla’nın sürdüğü sakin yaşamı, eski işvereninin Duncan’ın hayatta kalmasının şirket için tehlike arz ettiğine karar vermesiyle başka bir yöne doğru evrilir. Peşine takılan kendisinden daha genç ve daha hızlı suikastçi ordusu ile karşı karşıya gelen Vizla, hayatta kalmak için son kez  Black Kaiser olmak zorundadır.

Netflix’in John Vick’i diyebileceğimiz Polar, 25 Ocak tarihinde izleyiciyle buluşacak.