olivia wilde’in ilk yönetmenlik denemesi booksmart’tan fragman

olivia wilde’in ilk yönetmenlik denemesi booksmart’tan fragman


superbad seven bunu da sevdi


The O.C. ve House M.D. dizileriyle tanıdığımız, Cowboys & Aliens ve Tron Legacy gibi büyük bütçeli Hollywood filmlerinin yanında People Like Us, Drinking Buddies, Meadowland gibi bağımsız yapımlarda yer alan Olivia Wilde’ın ilk uzun metraj tecrübesi olan Booksmart’tan ilk fragman paylaşıldı.

Ekran Resmi 2019-03-12 11.56.09

SXSW’te yaptığı ilk gösteriminin ardından olumlu yorumlar alan ve izleyenler tarafından gençlik filmleri arasında kült mertebesine ulaşmış Superbad’e benzetilen Booksmart; okulun en başarılı öğrencileri arasında yer alan iki yakın arkadaşın, mezuniyet günü geldiğinde lise yıllarında yeterince eğlenmediklerine karar verip dört yıllık eğlenceyi bir geceye sıkıştırma çabalarını anlatıyor.

Set It Up ve Isn’t It Romantic gibi romantik komedilere imza atan Katie Silberman‘ın senaryosunu kaleme aldığı filmin başrollerinde Short Term 12 ve Detroit filmlerinde dikkat çekici performanslara imza atan Kaitlyn Dever ve Beanie Feldstein ikilisi yer alıyor. Lisa Kudrow, Jason Sudeikis, Will Forte, Billie Lourd ve Jessica Williams gibi isimlerin genç oyunculara eşlik ettiği filmin ABD için belirleşmiş vizyon tarihi 24 Mayıs. Filmin Türkiye için biz vizyon tarihi bulunmuyor.