hilary swank ve netflix el ele

hilary swank ve netflix el ele


i am mother'dan ilk fragman


Million Dollar Baby ve Boys Don’t Cry filmleriyle iki kez Oscar kazanan Hilary Swank’in başrolünde yer aldığı Netflix filmi I Am Mother’dan bir fragman paylaşıldı.

Away dizisiyle Netflix ile ilk iş birliğini yapan Hilary Swank’in bu projeden önce yayın tarihi kapan yeni filmi I Am Mother’da, başarılı oyuncuyu distopik bir dünyada hayatta kalmayı başaran bir astronot olarak izleyeceğiz. Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yapan I Am Mother’ın yönetmen koltuğunda ilk uzun metrajına imza atan Grant Sputore oturuyor.

Michael Lloyd Green’in de bu filmle birlikte ilk uzun metraj senaryosunu yazdığı proje, insan neslinin tükenmesinden sonra dünya nüfusunu yeniden yaratmak için tasarlanmış bir robot tarafından büyütülen genç bir kızın hikayesini anlatıyor. İkilinin arasındaki sıkı ilişki, yaralı bir yabancının olaya dahil olmasıyla adeta u dönüşü yapıyor. Artık kendisine söylenen her şeyi sorgulamaya ve dış dünyayı merak etmeye başlayan isimsiz kızımızın cesaretini toplayıp anne robota karşı çıkmasıyla da ipler kopuyor.

Filmde Rose Byrne, robota sesiyle hayat verirken isimsiz küçük kızımızı ise Clara Rugaard canlandırıyor. Film, 7 Haziran‘da Netflix’te yayınlanacak.