emma stone ve damien chazelle yeniden buluşması ufukta göründü

emma stone ve damien chazelle yeniden buluşması ufukta göründü


yanlarında da brad pitt


Quentin Tarantino imzalı Once Upon a Time in Hollywood ve David Fincher’ın Gary Oldman’ı yöneteceği Mank gibi projelerle Hollywood’un altın çağına ışınlanmaya hazırlandığımız bugünlerde, Damien Chazelle de 1920’ler Hollywood’unda geçecek bir projeyle geri dönüşünü yapmaya hazırlanıyor. Yönetmenin, La La Land’deki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ına layık görülen Emma Stone ile yeniden buluşacağı konuşulan yeni filmi Babylon’da rol alacağı dedikoduları dönen bir başka isim ise Once Upon a Time in Hollywood’da Leonardo DiCaprio ve Margot Robbie gibi isimlerle izleyeceğimiz Brad Pitt.

Chazelle’in yazacağı ve yöneteceği hikaye, Hollywood tarihinden gerçek figürleri kurmaca karakterlerle bir araya getirecek ve bir dönüm noktası olan sessiz filmlerden sesli filmlere geçiş dönemini anlatacak. Lionsgate ve Paramount gibi stüdyoların talip olduğu projenin yapımcılığını ise Chazelle’in La La Land ve First Man’de birlikte çalıştığı Olivia Hamilton, Matt Plouffe, Drive ve La La Land’in yapımcılarından Marc Platt ve orijinal Spiderman’in ta kendisi Tobey Maguire üstlenecek.

Netflix dizisi The Eddy üzerinde çalışmaya devam eden ve Apple için geliştirdiği gizli projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen yönetmenin bugüne kadarki en büyük projesi olacak film için bekleyişteyiz.