henry cavill burada, the witcher’dan ilk fragman burada

henry cavill burada, the witcher’dan ilk fragman burada


sonbaharda netflix'te


Netflix’in oyun dünyasının en sevilen ve başarılı serilerinden The Witcher’ı televizyona uyarlama çalışmasından ilk fragman paylaşıldı.

Geçtiğimiz yılın sonlarında mini bir tanıtım videosuyla Henry Cavill’i Gerald of Rivia olarak ilk kez görmüştük ve açıkçası yüzümüz biraz ekşimişti. Oyuncu tercihleriyle sevenlerini “kitaptaki gibi mi yoksa oyundaki gibi mi olmalı?” ikilemine düşüren Netflix, bu tartışmalara kulaklarını tıkayıp diziden ilk görselleri paylaşarak bu tartışmanın içinden yağ gibi çekilmişti. Şimdi de fragman geldi.

Rol için ismi geçen birçok aday arasından seçildiği andan itibaren oyunun ve kitabın sıkı takipçileri tarafından tepki toplayan Cavill’in yanı sıra dizide Ciri ve Yennefer rollerine Freya Allan ve Anya Chalotra hayat verecek.

Jodhi May, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read ve Millie Brady gibi isimlerin de yer alacağı yapım, The Defenders ve Daredevil’ın senaristi Lauren Schmidt Hissrich tarafından ekrana taşınacak. 8 bölüm sürecek dizinin ilk sezonu sonbaharda Netflix’te yayınlanacak.