the flash, it’in yönetmeni andy muschietti ile yeniden başlamaya hazır

the flash, it’in yönetmeni andy muschietti ile yeniden başlamaya hazır


sil baştan


James McAvoy, Jessica Chastain ve Bill Hader gibi isimlerin rol aldığı ikinci filmini beklediğimiz It’in yönetmeni Andy Muschietti, Fantastic Beasts and Where to Find Them ve The Perks of Being a Wallflower gibi filmlerden tanıdığımız Ezra Miller’ın başrolünü üstleneceği The Flash filminin yönetmen koltuğuna oturmak için Warner Bros.’la yakın temas halinde.

Geçtiğimiz senelerde devamlı değişen yönetmen haberlerini aldığımız ve son olarak Andy Muschietti’ye emanet edilecek gibi gözüken proje, senaryo konusunda da karmaşık yollardan geçmişti. Hatta filmin yıldızı Ezra Miller’ın çizgi roman yazarı Grant Morrison ile birlikte kaleme alacağı bir senaryo için çalışmalar başlamıştı. Stüdyo bu senaryodan memnun kalmamış olacak ki, filmin hikayesini bir başka DC projesi olan ve Margot Robbie’nin başrolünde yer aldığı Birds of Prey’in senaristi Christina Hodson’ın ellerine teslim etti.

Defalarca el değiştiren projenin Andy Muschietti ile prodüksiyona başlamasına dair umutlarımız sürerken, yönetmenin son filmi It: Chapter 2’yu 6 Eylül’de sinemalarda izleyeceğiz.