netflix’in yeni dizisinin başrolünde bir değil iki paul rudd var

netflix’in yeni dizisinin başrolünde bir değil iki paul rudd var


living with yourself


Paul Rudd‘un Wet Hot American Summer‘ın ardından Netflix ile yan yana geldiği yeni projesi Living With Yourself’ten ilk görseller paylaşıldı.

Little Miss Sunshine, Ruby Sparks ve Battle of Sexes gibi filmlerin yönetmeni başarılı çift Jonathan Dayton ve Valerie Faris‘in yönetmenliğini üstlendiği Living With Yourself, Paul Rudd’un uzun bir süre sonra televizyon dünyasına dönüş yaptığı yapım olarak merakla bekleniyor.

Hayatı yolunda gitmeyen ama her şeye rağmen yaşamak için çabalayan bir insan olarak karşımıza çıkacak dizide Rudd, başrolü kendisiyle paylaşıyor. Evet kendisiyle…

Bu sürekli çabalayan halinden kurtulmak ve daha iyi biri haline gelebilmek için bir tedavi programına girmesini ve değişimini izleyeceğimiz dizi 8 bölümden oluşacak. İlk sezonunun senaristi ve dizinin yaratıcı koltuğunda ise The Daily Show‘un yazarı Timothy Greenberg yer alıyor.

Aisling Bea, Stephen Dexter, Desmin Borges, Karen Pittman gibi isimlerin Rudd’a eşlik edeceği dizi, 18 Ekim’de ilk bölümüyle Netlifx üzerinden izlenecek.