iki mini teaser ile for all mankind’a merhaba diyoruz

iki mini teaser ile for all mankind’a merhaba diyoruz


apple tv+ son sürat devam ediyor


Star Trek, Battlestar Galactica ve Outlander gibi işlerinden tanıdığımız Emmy ödüllü yapımcı ve senarist Ronald D. Moore’un son harikası For All Mankind’tan “Shock” ve “Astronaut” isimli iki tanıtım teaser’ı paylaşıldı.

Netflix’in siberpank dizisi Altered Carbon’da başrolü üstlenen ve baş aşağı gitmeden önce keyifle izlediğimiz House of Cards’ta yer alan Joel Kinnaman, dizide NASA’nın başarılı astronotlarından biri Edward Baldwin rolünde izleyeceğiz. Dizide Kinnaman’a eşlik eden isimler arasında Michael Dorman, Sarah Jones ve Shantel VanSanten yer alıyor.

1 Kasım’da yayın hayatına başlayacak Apple TV+ üzerinden yayınlanacak dizi, ABD ve Rusya arasındaki uzay yolculuğu rekabetinin günümüzde hala devam ettiği alternatif bir evrende geçiyor. 11 bölümden oluşacak dizinin senaristi Ronald D. Moore, dizi hakkında verdiği bir röportajda For All Mankind için “Alternatif tarih her zaman olmasa da genelde distopyadan ve karamsar ögelerden oluşuyor. Bizimkisi ise tam tersi, çok daha iyimser bir yönde ilerliyor.” açıklaması yaptı. İçerisinde uzay, ABD ve Rusya’nın yer alacağı bir dizinin ne kadar pozitif ögelerden besleneceğini görmek hepimiz için ilginç olacak.