mortal kombat yeniden çevriminin çekimleri başladı

mortal kombat yeniden çevriminin çekimleri başladı


kadro tamam


Bir süredir hazırlık ve casting aşamasının bitmesini beklediğimiz Mortal Kombat filminde sona yaklaşıldı ve filmin çekimleri için geri sayım başladı.

New Line’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Simon McQuoid, senaryosunda ise Resident Evil’ın henüz vizyon tarihi belli olmayan yeniden çevrimini yazan Greg Russo imzası bulunuyor. Filmin yapımcı koltuğunda ise bütün bu projenin hayata geçmesine ön ayak olan James Wan yer alıyor.

Geçtiğimiz ay yapılan açıklamayla filmde izleyeceğimiz kesinleşen ilk isim, Sub-Zero karakterini canlandıracak Joe Taslim olmuştu. Ardından yaşanan gelişmelerle birlikte filmde Liu Kang, Jackson ‘Jax’ Briggs ve Mileena karakterlerini canlandıracak isimleri de öğrenmiştik. Liu Kang karakterini Aquaman ve Power Rangers’ta izlediğimiz Ludi Lin; Jackson ‘Jax’ Briggs’i de Supergirl dizisindeki Guardian karakterine hayat veren Mehcad Brooks canlandıracak. Mileena karakterine hayat verecek isim ise Sisi Stringer olacak.

Stringer’ın ilk büyük bütçeli film tecrübesi olacak Mortal Kombat’ın hazırlık çalışmalarının tamamlandığı ve  filmin çekimlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını açıklayan bir fotoğraf  Twitter’da paylaşıldı. Bunun yanı sıra oyuncu kadrosuna yeni katılan isimler de belli oldu.

Jessica McNamee Sonya Blade’i, Josh Lawson Kano’yu, Thor: Ragnarok’ta Hogun olarak izlediğimiz Tadanobu Asano Raiden’ı, Max Huang Kung Lao’yu canlandırırken, Chin Han ve Hiroyuki Sanada da Shang Tsung ve Scorpion olarak karşımıza çıkacak.

5 Mart 2021’de vizyona gireceği açıklanan film, bakalım yıllardır özlediğimiz film ve oyun dünyasındaki crossover’ı başarıyla gerçekleştirebilecek mi?