bbc sherlock’un yaratıcılarının yeni dizisi dracula’dan tanıtım fragmanı

bbc sherlock’un yaratıcılarının yeni dizisi dracula’dan tanıtım fragmanı


bu dizi izlenir


Artık Sherlock’tan umudumuzu tamamen kesmemize sebep olan Netflix ve BBC ortak yapımı Dracula’dan ilk tanıtım fragmanı paylaştıldı. Dizi, rahatsız edici atmosferiyle kendisini izlettirecek gibi gözüküyor.

Arkasında BBC’nin serseri serbest stili takılan dizisi Sherlock’un yaratıcıları Steven Moffat ve Mark Gatiss’in yer aldığı, başrolünde de 2017 Cannes ödüllü Ruben Östlund imzalı The Square’deki performansıyla zihinlerde yer eden Danimarkalı oyuncu Claes Bang’in oynadığı yeni kült edebi karakter projesi Dracula, mini fragmanıyla oldukça başarılı bir ilk izlenim veriyor.

1897’de Transilvanya’da başlayıp ve Londra’ya kadar uzanan, senaryosunda da Steven Moffat ve Mark Gatiss imzası taşıyan dizinin her biri bir film uzunluğunda olacak üç bölümünü; Westworld’ün yönetmenlerinden Johnny Campbell, Killing Eve’in yedi bölümünde yönetmen koltuğunda oturan Damon Thomas, Moffat ve Gatiss’in daha önce Sherlock’ta beraber çalıştığı Paul McGuigan yönetecek.

Netflix ve BBC ortak yapımı dizinin kadrosunda John Heffernan, Joanna Scanlan, Sacha Dhawan, Jonathan Aris, Nathan Stewart-Jarrett, Lyndsey Marshal, Chanel Cresswell, Matthew Beard, Lydia West, Paul Sofia Oxenham, John McCrea gibi isimler yer alıyor.

Yayın tarihi Dracula’nuın kendisi gibi gizemini koruya dizi, şimdiden ilgimizi cezbetti.