edge of tomorrow’un devam filminin senaryosu hazır

edge of tomorrow’un devam filminin senaryosu hazır


live die and repeat and repeat


Başrollerinde Tom Cruise ve Emily Blunt’ın yer aldığı Edge of Tomorrow, devam filmi ile geri dönebilir fakat tek sıkıntı Tom Cruise ve Emily Blunt.

2014 yapımı filmin yönetmeni Doug Liman verdiği bir röportajda, devam filminin senaryosunun hazır olduğunu söyledi fakat ilk filmde yer alan ikilinin takvimlerinin fazlasıyla dolu olması sebebiyle filmin yapımına ne zaman başlanacağı konusunda bir açıklamada bulunmadı.

Şu sıralar adı A Quiet Place 2 ve Jungle Cruise ile anılan Emily Blunt’ın takvimi Wild Mountain Thyme ve Not Fade Away gibi yapımlarla dolu. Tom Cruise’unki ise daha da karışık. Yeni Top Gun filminin üstüne biri 2021 diğeri 2022’de yayınlanması planlanan iki Mission: Impossible filmi ile dolu bir çekim dönemi geçirmekle meşgul olan Tom Cruise, Edge of Tomorrow devam filmine ne zaman vakit ayırabilir bilinmiyor.

Groundhog Day’in bilim kurgu ve aksiyon versiyonu Edge of Tomorrow, uzaylıların istila ettiği bir dünyada intihar görevine gönderilen tecrübesiz asker Bill Cage’in, öldükten sonra tekrar ve tekrar aynı güne uyanmasını konu alıyor. Senaryosu hazır olan devam filminin isminin Live Die and Repeat and Repeat olacağı konuşuluyor.