margot robbie’li birds of prey filminden ilk uzun soluklu fragman

margot robbie’li birds of prey filminden ilk uzun soluklu fragman


kargaşaya hazır mısınız?


Warner Bros. ve DC Films son yıllarda mehter takımı gibi iki ileri bir geri gidiyorlar. Wonder Woman ile kazandıkları sükseyi, Justice League’i çekerek kaybediyorlar, Batman V. Superman rezaletini Aquaman ile onarıyorlar.

Son olarak DC, bir süredir çektiği filmler içinde en düşük gişeye ama en yüksek negatif yoruma sahip yapımlardan Suicide Squad’ın tek güzel detayı Harley Quinn filminde son düzlüğe geldi. Margot Robbie tarafından canlandırılan Harley Quinn’i DC’nin sevilen kadın kahramanları ile bir araya getirecek Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) için tanıtım çalışmalarını sürdüren Warner Bros., merakla beklenen filmden ilk uzun soluklu fragmanı yayınladı.

Başlangıçta Harley Quinn için bir solo film çekmeyi düşünen DC, daha sonra Harley ve Joker ikilisinin başrolde olduğu bir film senaryosu yazmış, fakat son olarak Harley Quinn ve DC evreninin sevilen kadın kahramanlarıyla bir araya getirecek yeni bir filmde karar kılmıştı. Gotham City’nin suç lordu Black Mask’e (Ewan McGregor) karşı güçlerini birleştiren Harley Quinn (Margot Robbie), Black Canary (Jurnee Smolett-Bell) ve the Huntress (Mary Elizabeth Winstead) filmin ana karakterleri olacak.

DC’nin sevilen kadın kahramanlarını bir araya getirecek filmin senaryosu Shut In ve Bumblebee filmleriyle tanıdığımız Christina Hodson imzasını taşıyor. Sundance Film Festivali’nden ödülle dönen ilk uzun metrajlısı Dead Pigs ile sinema dünyasına etkileyici bir giriş yapan Cathy Yan filmin ise yönetmen koltuğunda yer alıyor. Filmin 7 Şubat 2020’de vizyona girmesi bekleniyor.