south park ve rick and morty hbo max’e dahil oldu

south park ve rick and morty hbo max’e dahil oldu


hbo max’den animasyon şöleni


Netflix’in gelmesiyle ülkemizde de hareketlilik kazanan yeni nesil tv platformları arasındaki rekabet durulmuyor. Apple Tv Plus, Disney+ gibi platformlardan sonra birçok iddialı yapımın arka yüzü olan HBO’nun HBO Max isimli platformu özel yapımlarının dışında bünyesinde yer alacak programları açıklamaya devam ediyor.

Yetişkin çizgi filmleri başlığında değerlendirdiğimiz yapımlardan olan South Park ve Rick and Morty’nin 2020’nin Mayıs ayında açılacak yeni platformda yerini alacağı açıklandı. 23 sezona sahip uzun soluklu animasyon yapımı South Park, tüm sezonlarıyla 2020’nin Mayıs ayında platformda izlenebilir olacak. Rick and Morty’de ilk 3 sezonuyla platformda aktif olacak. Daha önce Adventure Time’ın HBO Max ile geri döneceğini duyurmuştuk. Anlaşılan o ki HBO, güçlü içerikleri ve kaliteli yapımlarıyla benzerlerinden bir adım ne çıkacak.

Ülkemizde de etkin olacak platform, kullancılarına aylık 14,99 dolar karşılığında hizmet verecek. Paylaşılan bilgilere göre HBO Max, ilk kullanıma açıldığı gün 10 bin saatlik içerikle karşımıza gelecek. Platformun Türkiye kullanımına ne zaman açılacağı henüz bilinmezliğini korumakta. Umarım bizleri de es geçmezler diyoruz.