the office’in abd versiyonunun yaratıcısı greg daniels, diziyi devam ettirme konusunda şüpheli

the office’in abd versiyonunun yaratıcısı greg daniels, diziyi devam ettirme konusunda şüpheli


bir daha düşün...


Belirli aralıklarla gündemimize gelen, bir yandan yaşayacağımız mutluluğu düşününce heyecanlandığımız öbür yandan da hayal kırıklığına uğratma ihtimalinin epey yüksek gözüktüğü olası bir The Office geri dönüşü için serinin ABD versiyonunu hayata geçiren Greg Daniels, yüzümüzü ekşittiren bir açıklama yaptı.

Son olarak geçtiğimiz yılın sonunda Collider’a verdiği röportajda “Şov, şu anda yayınlandığı dönemden daha popüler. O yüzden sürekli bu soruyla karşılaşıyorum ve yanıt vermek durumunda kaldığım için kendimi bozuk plak gibi hissediyorum. Öyle bir şeye kalkışsak eminim ki eskisi gibi olmayacak, en iyisi bazı şeyleri olduğu gibi bırakmak…” açıklamasını yapan Carell, olası bir geri dönüşte yer almayacağının altını net bir şekilde çizmişti.

Dizinin Steve Carell harici diğer oyuncularının ise bu fikre sıcak baktığını dönem yapılan açıklamalarla yakından takip ettik. Bu sefer bizzat açıklama yapan Greg Daniels, bu konuyla ilgili çekincelerini paylaştı. En büyük korkusunun insanları hayal kırıklığına uğratmak olduğunu açıklayan Daniels, NBC’nin yakın dönemde hayatına başlayacak Peacock isimli streaming servisinde kanalın bir diğer popüler yapımı olan Will & Grace’in yapacağı geri dönüşün yanlış bir zamana denk geldiğini düşündüğünü ve aynısının The Office’in başına gelmesinden korktuğunu paylaştı.

“Çok fazla yanlış anlama olduğunu düşünüyorum, çünkü NBC, Will & Grace’i yeniden çekmeye başladı ve daha sonra bir anda The Office hakkında bir şeyler yapmaktan bahsetmeye başladık. O zamanki oyuncu kadrosu, The Office’deki bölümleri tekrar yapmalarını imkansız kılacak şeyleri yapıyordu. O yüzden onları aynı şekilde geri getirmek epey zor, onlar bunu istese bile.” açıklamasıyla hevesimizi baltalayan, ama kendince de bunun için mantıklı bir sebep sunan Daniels, bu yılın başlarında Steve Carell ile Netflix’in Space Force isimli dizisinde bir araya gelen ikili, Donald Trump’ın, “Uzayda da gücümüz olsun” diyerek başlattığı Space Force projesinden ilham alan aynı isimli dizide, uzayda bir askeri birlik kurmakla görevlendirilen ekibin yaşadığı maceraları anlatacak. Steve Carell’in yanı sıra John Malkovich, Ben Schwartz, Diana SilversTawny Newsome, Jimmy O. Yang ve Alex Sparraw yer alıyor.

Dizinin başlayacağı tarih henüz açıklanmadı ama Carell ve Daniels arasındaki bu yakınlaşma belki de yeni bir The Office döneminin başlaması için doğru bir buluşma noktası olabilir.