netflix’in the witcher uyarlamasından uzun fragman

netflix’in the witcher uyarlamasından uzun fragman


geralt of rivia olarak henry cavill


Netflix’in oyun dünyasının son yıllarda en sevilen ve başarılı serilerinden The Witcher’ı televizyona uyarlama çalışması çalkantılı bir şekilde hayatımıza girmişti. Oyuncular ve kitapçılar olarak ikiye ayrılan serinin sıkı takipçileri televizyona uyarlanması bir hayli zor olan bu hikayenin karakterlerini canlandıracak oyuncular ve paylaşılan kısa görüntülerin ardından memnuniyetsizliklerine devam ediyor.

Tamam tamam yeter gömdüğümüz bu kadar…

Henry Cavill’i Geralt of Rivia olarak ilk kez görüp kafa karışıklığı yaşadığımız bu tercihe biraz daha alışmış durumdayız. Cavill dışındaki oyuncu tercihleriyle sevenlerini “kitaptaki gibi mi yoksa oyundaki gibi mi olmalı?” ikilemine düşüren Netflix, bu tartışmalara kulaklarını tıkayıp diziden ilk görseller ve ardından da bir fragman paylaşarak bu tartışmanın içinden kendini aklamayı başarmıştı. Cavill’in yanı sıra hikayenin sevilen ve dizide kilit rol oynaması beklenen karakterlerinden Ciri ve Yennefer rollerinde  Freya Allan ve Anya Chalotra’yı izleyeceğiz.

Diziden paylaşılan yeni fragman The Witcher’ın geçmişine methiyeler düzüp bir yandan da insanlar tarafından etrafta istenmeyen bir canlı olduğunu bize hatırlatıyor. Önemli bir görev ya da büyük savaş için yardımına ihtiyaç duyulan Gerald of Rivia, bir yandan da kendisinden daha da özel bir Witcher olan Ciri’yi de kurtarmak için uzun bir maceraya atılmak üzere karşımıza çıkıyor.

Jodhi May, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read ve Millie Brady gibi isimlerin de yer alacağı yapım, The Defenders ve Daredevil’ın senaristi Lauren Schmidt Hissrich tarafından ekrana taşındı. 20 Aralık’ta ilk bölümüyle Netflix üzerinden yayınlanacak dizinin fragmanına birlikte bakalım.