phoebe waller-bridge yeteneklerini beyazperdeye taşıyacak

phoebe waller-bridge yeteneklerini beyazperdeye taşıyacak


sırada akademi ödülleri var


Bu yıl 71. si düzenlenen Emmy Ödülleri‘nde ortalığı silip süpüren ve ortamlarda dönen dedikodulara göre kazandığı ödülleri eve götürmek için ekstra bir limuzin tutan Phoebe-Waller Bridge, görünen o ki bu sefer gözünü Akademi Ödülleri’ne dikmiş durumda. Uzun metrajlı bir film üzerinde çalıştığını açıklayan Bridge, bu projede müzisyen kardeşi Isobel Waller-Bridge ile çalışacak.

Vogue dergisine röportaj veren Bridge, Fleabag’i bitirdikten sonra aklına yeni bir fikir geldiğini ve bu fikri bir filme dönüştürmek istediğini açıkladı. Başarılı aktris, “Her zaman bir müziğin bana bir ilham kaynağı olmasını ve onun eşliğinde çalışmayı sevmişimdir. Çoğu zaman bir hikaye yazarım ve kardeşime gidip “Bunun için bir müzik yapabilir misin?” diye sorarım. Bu sefer hikayeyi yazmadan önce kardeşime gittim ve film için yeni müzikler kaydettik.” diyerek yeni filmini müjdelemiş oldu.

Geçtiğimiz ay senarist kadrosuna katıldığı James Bond hakkında da konuşan Bridge, “Filmin içine feminist mizah ekliyorum.” açıklamasıyla stereotipler üzerinden giden Bond sinemasına yeni bir soluk getirebileceğinin sinyallerini verdi.